Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
  • Page:
  • 1

ergrendelen. Het vorige model h
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

ergrendelen. Het vorige model h 4 months, 1 week ago #1

  • yaya2017
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 240
  • Karma: 0
Als je Nike Air Max 2017 Femme het type bent dat deze kant op trekt, zul je ook houden van hoe je de veters Nike Air Max 95 Womens door bijna elk gat in de bovenkant kunt lus om de pasvorm aan je voet aan te passen. Ik ben een fan van de Clifton en houd nog steeds vast v1 als het toppunt van de franchise. Maar de 6 blijft de erfenis van de schoen behouden en positioneert hem precies op het Adidas NMD Dam territorium van een Brooks Ghost of Nike Pegasus - een alles-in-één trainer die voor heel wat hardlopers gaat werken. Deze versie is gereviseerd onder en rond de voet. De tussenzool is iets versoepeld vanaf versie 5 en Adidas Ultra Boost Dámské rubberen delen op de zool zijn opnieuw gepositioneerd om de Adidas ZX 750 Donne duurzaamheid te verbeteren. Ondertussen Nike Air Max 90 Femme is het bovenste gedeelte opnieuw ontworpen om structuur toe te voegen. Om dit te doen, gebruikt Hoka borduurwerk door de middenvoet - een reeks van zes steken strekt zich uit van de oogaanzet Nike Air Vapormax Womens tot de middenzool omlaag nabij uw hiel om enige zijdelingse steun Nike Air Max 1 Womens te bieden aan het gemasterde meshbovenwerk.

Een grote revisie die onze aandacht trok, is de Cascadia - een padtitan die doorgaans geen grote veranderingen te zien geeft. Maar de nieuwe versie is van boven naar beneden herwerkt. Onder de voet heeft een nieuw trail-rubber Nike Air Max 720 Dam een grip op nat wegdek voor een beter houvast. Brooks zegt dat het de rebound uit het rubber heeft gehaald, dus als je stenen op het pad raakt, plakt het rubber beter, in plaats van het af te buigen. Het bedrijf heeft www.jennycolgan.co.uk ook de nokken onder de voeten opnieuw ingeregeld voor een beter houvast en de draaipunten Nike Air Presto Womens veranderd - die driehoekige wiggen van stevig schuim op de vier hoeken die extra stabiliteit op oneffen ondergrond bieden. Misschien is de grootste verandering echter het nieuwe gebreide bovenwerk. Het Nike Air Max 270 Femme is een slanke uitvoering voor een schoen die meestal een Adidas Ultra Boost Donne stevige constructie heeft. Het gebreide materiaal is lichtgewicht maar veilig dankzij het niet-rekbare ontwerp. Om extra bescherming te bieden, gebruikt Brooks een Cordura-gaas net boven de tussenzool, waar je waarschijnlijk rotsen en stokken vasthoudt op een technisch Nike Air Max TN Womens parcours. De veranderingen zouden de schoen naar beneden brengen met een verbazingwekkende 1,2 gram.

The Liberty heeft begin 2018 onze Best Debut-prijs gewonnen dankzij de veelzijdige mix van comfort en ondersteuning voor Nike Air Presto Womens lange runs. Maar hoe gaat zijn opvolger? Omdat het een update voor het hele jaar is, Nike Air Max 90 Dam Svart is er weinig veranderd onder de voetfabrikanten. Ze zijn grotendeels bezig met een cyclus van twee jaar voor updates van schuim en rubber. Dus deze schoen krijgt nog steeds de volledige laag Everun als tussenzool, wat zorgt voor een veerkrachtige, gedempte rit. Nike M2k Tekno Dámské Saucony versterkte de plastic paal onder de hiel en boog een beetje. Het deed dit door het iets langer te maken en een paar plastic ribben van de paal verder in de tussenzool te strekken, waardoor het gebied in Nike Air Max Classic BW Womens feite verstevigd werd. Het versterkte ook de ondersteuning door een Nike Air Max 1 Womens echt hielkapje in de schoen te plaatsen om de achterste helft van je voet op zijn plaats te vergrendelen. Het vorige model had een eenvoudige plastic riem die om de hiel wikkelde maar niet echt veel structuur bood.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.21 seconds