Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
  • Page:
  • 1

adidas spezial
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

adidas spezial 2 months, 1 week ago #1

  • Byron Ward
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Det ser ut som adidas Yeezy Boost 350 adidas skor herr v2 Zebra kommer att finnas tillgänglig en gång till och enligt Yeezy Mafia trycker adidas tillbaka Dark Green-paret för att släppa igen Zebra-färgen den 24 juni istället. Sneaker är helt enkelt den samma från februari med sin svarta och vita, zebraliknande design på den övre delen, medan röd SPLY-350 bokstäver och sömmar ses på dragfliken. En genomskinlig Boost mellansula kompletterar utseendet helt och hållet. Returer för $ 220, leta efter adidas Yeezy Boost 350 v2 Zebra igen vid utvalda adidas butiker och online den 24 juni.

Klicka och bokmärke vår officiella adidas Yeezy Boost 350 v2 Zebra lanseringssida nu för mer detaljerad bild. Vad adidas spezial som kanske kommer att bli den mest populära siluetten från den kommande Parley x adidas Ultra Boost Coral Bleaching Collection kommer att vara Ultra Boost 3.0. Denna nya samarbetsfärgväggen från Parley x adidas Ultra Boost 3.0 kommer adidas nmd xr1 tillverkade av en White Primeknit övre som tillverkas av att återanvända i genomsnitt 11 plastflaskor per par. Även snören, hälbanan, hälräknaren, hälfodret och sockelfodralet är gjorda av återvunnet PET-material.

Det som verkligen gör att skorna sticker ut är användningen av den mångfärgade paletten inspirerad av LGBTQ-gruppen. Denna design består av cirkulära regnbågsmönster placerade på olika delar av varje sko. Det är också värt att nämna att tillsammans med den nya droppen har adidas också gjort adidas neo en donation till The Rainbow Laces-kampanjen, en välgörenhet som syftar till att spela LGBTQ-jämlikhet i sport. Från och med nu är superstjärnan nu upptagen medan de tre andra modellerna släpper ut hela juni månad.

Efterföljande Power Red-färgväggen som vi förhandsgranskade tidigare i veckan, ger vi dig nu en titt på ett annat kommande färgalternativ för adidas EQT Support RF Primeknit. Som noterat i namnet innehåller denna färgväg av adidas EQT Support RF Primeknit-material på övre gör det andas och lätt. Den ena bitade stickade övre har gjorts i en kombination av svart och vitt för att ge den sko den zebra ser ut med svartvit på den enda enheten. Avslutningsdetaljer inkluderar band tre streck branding i vitt på sidopanelerna och en EVA adidas tubular shadow mellansula.

Sök efter adidas EQT Support RF Primeknit Zebra för att släppa den 8 juli till ett pris på 160 kronor. Männen s adidas Tubular Shadow släppte nyligen i kärnsvart nyligen och det här kvinnans exklusiva par följer det upp i renare vitvita skor. Den släta textilöversidan har en slät mönstrad design som blandar nyanser av vitt och ljusgrå för ett klassiskt utseende. Andra detaljer är bland annat vita repstilar, varumärke på tungan och hälen, och en gummisula som kompletterar designen. Betala för 120 kronor, leta efter den här kvinnans färgväg
av Adidas Tubular Shadow vid utvalda adidas butiker och online.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds