Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
  • Page:
  • 1

f de sportschool kunnen gaan
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

f de sportschool kunnen gaan 1 week, 5 days ago #1

  • yaya2017
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 315
  • Karma: 0
Inmiddels zijn ze tot dusver alleen atletisch gebruik overstegen dat Nike Internationalist Womens marktonderzoeksbureau NPD Group Nike Air Max 270 Femme voorspelt dat sportschoenen voor www.carlosvisuara.es vrijetijdsbesteding - het casual type, in tegenstelling Nike Air Max 2017 Femme tot prestatieschoenen die specifiek zijn bedoeld Nike Air Max 95 Femme voor atletisch gebruik - de grootste schoenencategorie Adidas Superstar Mujer in de VS zullen worden in 2020. De gevestigde koploper die ze zullen inhalen is wat NPD "mode" -schoeisel noemt, een categorie die het meeste omvat: schoenen, laarzen, sandalen en slippers. Het zal een belangrijke mijlpaal zijn voor sneakers, niet in het minst omdat de VS is een van de twee grootste modemarkten ter wereld. Sneakers zijn een integraal onderdeel geworden van de manier waarop mensen zich kleden (exclusief voor Quartz-leden). Ze zijn zo alomtegenwoordig dat het voor sommigen misschien verrassend is om te horen dat casual sneakers niet al in de topcategorie van NPD waren. Maar de schoenen Nike Air Max 95 Mujer moesten veel goedmaken.

Sneakerfabrikanten Nike Internationalist Femme hebben in het verleden ook niet Adidas Superstar Femme zoveel aandacht besteed aan vrouwen, een grote en Nike Air Max 90 Womens Rose waardevolle klantengroep, en zoals aangegeven bevatten Nike Air Zoom Spiridon Femme Homme hun aantallen niet voor niets performance sneakers, om een Nike Air Vapormax Femme ??goede reden. Veel van de schoenen zijn misschien begonnen als atletisch schoeisel, maar sport is niet langer hun hoofddoel, zoals in het geval van schoenen zoals de Nike Air Force 1, retro Jordans of Converse All Stars. Anderen waren in het begin nooit bedoeld voor sport, zoals Allbirds of Yeezys. NPD's voorspelling is dat stijlen met hun oorspronkelijke wortels in hardlopen en basketbal de groei van sportvrije tijd zullen leiden, het meeste komt uit de markten voor mannen en kinderen.

De op handen zijnde dominantie van deze lifestyle sneakers is te danken aan de opkomst van athleisure, die Adidas ZX Flux Womens je zou kunnen omschrijven als de Nike Air Zoom Spiridon Mujer recente uitgesproken opleving in een eeuwenlang Nike Internationalist Femme proces dat sportkleding in onze dagelijkse kasten Adidas NMD Dámské heeft gebracht naarmate kleding meer casual wordt en Nike Air Max 90 Femme Bleu comfort steeds groter wordt prioriteit. Amerikanen omarmen www.alankerrleisure.co.uk een gezonde levensstijl, maar zijn ook minder toegewijd aan specifieke sporten, legt Matt Powell uit, NPD's senior sectoradviseur voor sport. Ze willen schoenen die veelzijdig, comfortabel en functioneel zijn in hun dagelijks leven, waardoor ze naar het werk of de sportschool kunnen gaan zonder te hoeven veranderen. Als gevolg hiervan zijn ze minder ge?nteresseerd in sportspecifieke technische prestaties, daarom zijn casual sneakers vorig jaar de best verkopende sneakercategorie in de VS.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds